K-clique - Sah tu satu

Balik putaran realiti terbalik
Ya ba ya ba ya bah
Putaran realiti terbalik (ya ya ya ya)

Balik putaran realiti terbalik
Ya ba ya ba ya bah
Putaran realiti terbalik

Salam kata seru satu hala tuju
Jangan salah laku nanti tumpang malu
Jangan dongak atas takut lain balas
Tentangan salah masuk rentakan belahan rasa hentakan retakkan gerakan
Aku tak boleh go dah
Kepala ego berhantu
Sekarang boleh go lah
Siapa la lagi hantu
Sekarang tengok ni putar belit yang dulu lalu jatuh terbalik sekarang lain mau tumpang naik yang dulu pejam kau tarik balik hm

Das dalam das ramai tak terlepas
Cara kau terbatas carta ku diatas
Datang nak merampas
Tumpang lalu
Yang nak berkepak g kita sapu
Siapa jaguh siapa angkuh
Siapa guru siapa ampu
Siapa acu siapa seru
Jangan sentuh nanti rapuh
Benteng kebal kami kalis (huh)
Hujan keris kami tepis (huh)
Mana killer kasi baris (huh)
Ini kali kasi habis eh
Bukak langkah kuda-kuda
Dalam litar kura-kura
Ramai cuba jadi singa
Lincah aku tolong kira

Yang mula gegar lah ni tsunami dari kami
Kuda trojan terhenti yang benih duduk tepi
Ayy K-clique action lebih kurang Tyson
Lama duduk diam sebab sorok dalam Island
Tangkis semua duri kami gerak dorang silent
Labuhkan empayar kedengaran bunyi siren sh

Yang acah-acah OG rentak korang kurang catchy
Kalau mahu datang mari jangan cuba nanti rugi oh oh yah
Jangan cuba kalau tahu otak kosong tiada isi oh oh
Jangan cuba kalau takut lagu tak boleh pergi

Selami dalam simpan perluru tu jangan lepas
Hati waswas so jangan petik nanti diri tumpas ni
Gerakan bersatu certified G blood Homie
Ikatan talian connection simbolik sedarah blood Homie
Serangan meluluh tak menentu datang came thru blow no wait salah rempuh
Satu persatu musuh ku lumpuh not a against you
No offence told you don't do
Y'all gang gang nak game up stop berganding
Eh bukan nak banding
But go to sleep man kau tak setanding


Balik putaran realiti terbalik
Ya ba ya ba ya ba
Putaran realiti terbalik

Tiga kosong dua
Put put putaranya tiga enam kosong
Gandingan tujuh berkembar (hm)
Jangan cuba petik kasar takut yang sabar hilang sedap (hm)
Budak banyak cakap besar lupa belajar balik dari dasar (hm)
Lu tembak tersasar sabar sebentar nyawa ku cagar
Sini taknak banyak cakap turun dulu (turun dulu turun dulu turun dulu)
Jadi jangan banyak cakap buat dulu (buat dulu)
Susah senang bersama atas darah aku sumpah
Loyalty dan taat jadi sampai bila-bila
You know the drill sila-sila
So keepin real la

Wait what
Terasa dah sedap nak nikmat tak sempat
Wait what
Barang baru mula jauh dari tamat
Wait hah
Gerakan kau lembab sebab tak bersebab
Gerakan ku cepat sebab aku cekap
Langkah ku menaik maksudku ku step up
Game ni
Kau level beginner buat aku bosan
Eh fikiran ku macam future cerah masa depan
Eh langkah lebih laju sebab makin depan tidak main tiru hasil makin depan
Caraku jitu seratus peratusan

Apa nih Kamu
Bukan a gang member kau tu tourist
Aku messenger thus kalis bullet
You just hatin on me
You've reached your fucking limit No ideology
Umph You really get it
Hiphop subbudaya tiptop
Bawah kaki puji imperialist sinis
Salam keji dari military lyricist
Aku kiri jampi tepis
Different disciplines lain principle
They suffer witnessing look I'm invisible
Lemme break your brain stem's chemical
But but but but I ain't litsenin' to you your mothafuckin delusional

Bukan hilang tapi atur corak permainan
Sudah bilang kalau kurang boleh duduk diam jangan hairan mc bawah tanah memang banyak boleh tahan
Bertahan dari pada hasutan
Mana adab sini aku ajar apa azab
Ada sebab
Kenapa kau diciptakan lembab
Masih bongkak yang hidupnya dalam sangkar masih sedar
Yang mana berani keluar kita cabar

Balik putaran realiti terbalik
Ya ba ya ba ya ba
Putaran realiti terbalik (ya ya ya ya)

Balik putaran realiti terbalik
Ya ya ba ya ba
Putaran realiti terbalik

Lyrics licensed by LyricFind