K-clique - Merais

Ku merais ku kumpul semula
Perlu ais kami hit da bando
Ku ekspres bukan stereotaip
Ini kes kami hit da bando

Ku merais ku kumpul semula
Perlu ais kami hit da bando
Ku ekspres bukan stereotaip
Ini kes kami hit da bando

Kami merais kau pula meraikan
Rolling dice ku tak kesah apa ancaman
Ku kejutan buat letupan setiap aliran
Ku tak layan panggilan kurang seruan

Ha ha
Sini kan singa takkan termakan kata serigala
Terserlah lu gila mengejar bintang di alam semesta
Aku menggali mencari hasil untuk keluarga
Nak jadi penghalang bukan kat sini boleh tolong blah

Sh
Pecutan static menaik ke atas
Paras bahaya yg tiada siapa boleh dapat cantas
Pergerakkan pantas gerak tempur dari bawah tiada pintas
Rendah diri ke bawah impian ku terbang ke atas angkasa lepas (sah)
I'm all the way up
Ku naik ke atas
Tak akan ku lepas selagi bernafas
Uw hm hm fakta ku lafaz
Kerja ku keras insyaaAllah rezeki ku luas
Aku definisi hasil bukti dari bermimpi
Facts
Cita cita ku tinggi
Wu
Sampai mati aku daki

Ludah flaka flow (woah)
Zip zap hit enemy yang toxic
Bagi kejutan electro hingga paralyze lu stuck masih static
Enemy spot ku execute boutta get slice meh silakan baris
Dari dulu iri hati tak jemu jemu bye peace
Ku bawa heat bars bazooka set a bomb mix up lirikal assassin
Pembunuh bersiri ku dilabel
Undefeated ku defeat em venemous kill em all in
Yes sir yes sir pecut pandu laju tiada go back
Telephone seven crime
Terlebih move sampai dah tak boleh brake

Middle finger slide right call the phoney now
Load the Glock gonna hit your bando
I see got a new gang in town
Get a ghost get the coast press involved
Oh play em oh play em like a banjo
Kumpul em kumpulan on the Dans' floor
Kita shootin ais em (freeze)
Kita move in slice em (jeez)
Beraja di mata putera di hati
Patah keris alamat nya sah tu mati
Yo lady love my ice bro stereotypin so
Malay archipelago though
Gimme beg gimme that MA63
Flow four terrorized them
Kombinasi tengok sini testimoni evolusi
KC kasih paralyzed them

Ku merais ku kumpul semula
Perlu ais kami hit da bando
Ku ekspres bukan stereotaip
Ini kes kami hit the bando woah


Straight up ini fakta bukan auta ini clique bukan one hit wonder
Jaga kata dengan tata dalam kota jaga takhta
Guna minda jangan cuba kami OD dengan fakta
Catur langkah semua arah macam kami buah raja
Dalam scene ni korang slow wow
Kami macam fast forward korang slow-mo
Yeah for real tak perlukan camo
Watak kami utama korang cameo

Impaknya macam A TOM bertahun hustle tanpa melancong
Kami mendaki tak minta gendong sekarang kota ni kami dukung
Siapa kosong
Fikir ku badut silakan pancong
Kepala gantong
Riwayat keramat hikayat kandung
Berapa banyak hit kenapa tak nampak di dalam carta
K overheat itu punca ramai terasa haba
G ni unit melangkah jauh lebih kuasa kuda
Ku tiada limit tengok obor api siapa nyala

Masih bawah tanah siapa bilang kita tinggal lupakan sejarah lama
Bagaimana pun bencana tetap lencana yang sama

Who ayo ayo hold up Na$ Andre

Ini maklumat mana maklumat berapa kerat apa syarat tuk jerat lu mat
Kalau nak sihat ambik nasihat
Takut matlamat kau tamat mati bertempat
Perlu wang ambil peluang ku luang masa kau buang
Siapa gerangan berangan nak perang
Dalam medan ku serang tanpa pedang

Definisi untuk ego mementingkan diri
Masa untuk ku kembara aku kan pergi
Dengan hati yang membara
Semangat terjatuh ku kumpul semula
Takkan berhenti gerhana melanda
Biar sampai hari dini kejora

Tiap liga aku bongkar
Atas bawah ku selongkar
Ku tididit kau sekatan
Jangan bilang ku yang cabar
Sekarang banyak yang berebut
Semua mau tempat kami
Panggil kami revolusi

Ku merais ku kumpul semula
Perlu ais kami hit da bando
Ku ekspres bukan stereotaip
Ini kes kami hit the bando

Ku merais ku kumpul semula
Perlu ais kami hit da bando
Ku ekspres bukan stereotaip
Ini kes kami hit the bando

Lyrics licensed by LyricFind